Emily-ruokailuvälinesetti 24 osaa – Tyylikäs ja kestävä valinta

156,00 

Osta

Description

Kun haluat kattaa pöydän tyylikkäästi ja laadukkaasti, valitse ruokailuvälinesetti Emily 24 osaa ForrestDecorilta. Tämä setti on suunniteltu sopimaan niin arkipäivän aterioille kuin juhlaville illallisille. Setti koostuu kahdeksasta veitsestä, kahdeksasta haarukasta ja kahdeksasta lusikasta, jotka on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Ruokailuvälineet ovat kiiltäviä, kestäviä ja ergonomisia. Ne ovat myös astianpesukoneen kestäviä ja helppoja huoltaa.

Ruokailuvälinesetti Emily 24 osaa toimitetaan tyylikkäässä lahjalaatikossa, jonka koko on 34.5×25.5×4.5cm. Lahjalaatikko on somistettu ForrestDecorin omalla logolla ja väreillä. Tämä setti on ihana lahja itselle tai läheiselle, joka arvostaa kaunista kattamista ja hyvää ruokaa. Voit antaa sen esimerkiksi häälahjaksi, syntymäpäivälahjaksi tai tuparilahjaksi.

Älä odota enää, vaan tilaa nyt ruokailuvälinesetti Emily 24 osaa ForrestDecorilta ja tee ruokailusta nautinnollisempaa. ForrestDecor on brändi, joka tarjoaa laajan valikoiman keittiö- ja kattausvälineitä, jotka yhdistävät laatua ja tyyliä. ForrestDecorin tuotteilla luot tunnelmaa ja iloa jokaiseen päivään.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Emily-ruokailuvälinesetti 24 osaa – Tyylikäs ja kestävä valinta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *