Empoli Lux – keinonahkainen sänky 160-180 cm

1250,00 

Osta
Category:

Description

Empoli Lux on sänky, joka yhdistää mukavuuden ja tyylin. Sänky on pehmustettu ja verhoiltu korkealaatuisella keinonahalla, joka antaa sängylle ylellisen ilmeen. Keinonahka on myös helppohoitoinen ja kestävä materiaali, joka ei haalistu tai repeydy. Sängyn runko on tehty vankasta massiivipuusta ja mdf-levystä, jotka varmistavat sängyn vakauden ja lujuuden. Sänkyyn kuuluu sälepohja, joka mukautuu patjan ja vartalosi mukaan ja tarjoaa hyvän tuen nukkuessasi. Patjan voit valita itse mieltymystesi mukaan (patja ei sisälly hintaan).

Empoli Lux -sänky on saatavilla kahdessa eri koossa: 160×200 cm ja 180×200 cm. Voit siis valita juuri sinulle sopivan kokoisen sängyn, riippuen siitä, kuinka paljon tilaa sinulla on ja kuinka suuren sängyn haluat. Sängyn väri on kaunis ja neutraali valkoinen, joka luo rauhallisen ja harmonisen tunnelman makuuhuoneeseesi. Sängyn ulkomitat ovat 176×260 cm (160×200 cm) tai 196×260 cm (180×200 cm), joten mittaa huoneesi ennen tilaamista, jotta sänky mahtuu hyvin paikalleen.

Empoli Lux -sänky on LuxCasa-merkin tuote, joka on valmistettu EU:ssa käsityönä. Sänky on siis laadun tae, ja siihen kuuluu 24 kuukauden runkotakuu. Sänky toimitetaan osissa, mutta sen kokoaminen on helppoa seuraamalla mukana tulevia ohjeita. Tilaa nyt Empoli Lux -sänky ja tee makuuhuoneestasi viihtyisä ja tyylikäs!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Empoli Lux – keinonahkainen sänky 160-180 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *