Eskilstuna-seinätaulut, 3 kpl sarjassa, 105x50cm koko

81,00 

Osta
Categories: ,

Description

Näytä kotisi parhaat puolet tämän uuden seinätaulu-sarjan avulla, joka sisältää kolme kuvaa Eskilstunan kaupungista. Jokainen kuva esittää kaupunkia eri vuodenajalla, ja yhdessä ne luovat dynaamisen ja tyylikkään ilmeen. Voit yhdistää taulut haluamallasi tavalla tai ripustaa ne eri huoneisiin. Nämä taulut ovat varmasti katseenvangitsijoita!

Seinätaulut on valmistettu laadukkaasta kankaasta ja niissä on kevyt ja kestävä puukehys. Ne ovat valmiita ripustettaviksi, eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin valita sopiva paikka niille. Taulujen värisävyt ovat hillittyjä ja harmonisia, joten ne sopivat erilaisten värien ja tyylien kanssa. Taulujen mitat ovat 105×50 cm, joten ne ovat näyttävän kokoisia, mutta eivät liian suuria.

Älä missaa tätä tilaisuutta hankkia itsellesi tai läheisellesi tämä upea seinätaulu-sarja, joka tuo kotiisi ripauksen ruotsalaista charmia. ForrestDecor on brändi, joka on erikoistunut tekemään kauniita ja laadukkaita seinätauluja eri teemoilla. Toimi nopeasti, sillä nämä taulut ovat suosittuja ja saatavilla vain rajoitetun ajan!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eskilstuna-seinätaulut, 3 kpl sarjassa, 105x50cm koko”

Your email address will not be published. Required fields are marked *