Fawkes-metallikuljetushäkki muovisilla osilla – turvallinen ja kestävä vaihtoehto lemmikillesi

67,00 

Osta

Description

Kun matkustat lemmikkisi kanssa, haluat varmistaa, että se on turvassa ja viihtyy. Siksi tarvitset kuljetushäkin, joka on suunniteltu lemmikkisi tarpeita ajatellen. ForrestDecorin kuljetushäkki Fawkes on juuri sellainen.

Kuljetushäkki Fawkes on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät kulutusta ja kovaa käsittelyä. Se on tehty metallista ja muovista, jotka ovat helppoja pitää puhtaana. Kuljetushäkin verkkoseinät antavat lemmikillesi hyvän näkyvyyden ja ilmanvaihdon. Kuljetushäkin koko on 41x27x29cm, eli se sopii mainiosti pienille koirille, kissoille ja muille pikkueläimille.

Kuljetushäkki Fawkes on myös erittäin käyttäjäystävällinen. Siinä on lukittava ovenkahva, jolla voit helposti avata ja sulkea häkin oven. Siinä on myös kantokahva, jolla voit nostaa ja siirtää häkkiä vaivattomasti. Kuljetushäkin pohjalla on irrotettava muovinen alusta, joka estää lattiaa likaantumasta lemmikin jätöksistä.

Kuljetushäkki Fawkes on loistava valinta, kun haluat tehdä lemmikkisi matkustamisesta hauskaa ja rentouttavaa. ForrestDecor on tunnettu brändi, joka tuottaa korkealaatuisia tuotteita lemmikeille. Kuljetushäkki Fawkes on yksi heidän parhaista tuotteistaan. Tilaa omasi nyt verkkokaupastamme ja nauti lemmikkisi seurasta missä tahansa.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fawkes-metallikuljetushäkki muovisilla osilla – turvallinen ja kestävä vaihtoehto lemmikillesi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *