Felix kiipeilypuu: Harmaa mdf-kissa, joka rakastaa seikkailua

68,00 

Osta
Category:

Description

Haluatko ilahduttaa kissaasi uudella ja viihtyisällä leikkipaikalla? Kissan kiipeilypuu Felix on loistava valinta, sillä se tarjoaa kissallesi monipuolisia aktiviteetteja ja mukavia lepopaikkoja. Kiipeilypuu on suunniteltu kissan hyvinvointia ja turvallisuutta silmällä pitäen, ja se on valmistettu laadukkaista materiaaleista.

Kissan kiipeilypuu Felix on tehty vahvasta ja kevyestä mdf-levystä, joka on helppo pitää puhtaana. Kiipeilypuun väri on tyylikäs harmaa, joka sopii kaikenlaisiin sisustuksiin. Kiipeilypuussa on neljä tasoa, joissa on pehmeät ja mukavat tyynyt. Kissasi voi valita, haluaako se nukkua ylhäällä vai alhaalla, tai vaikka molemmissa. Kiipeilypuussa on myös kaksi luolaa, joissa kissasi voi piileskellä ja leikkiä. Kiipeilypuun korkeus on 125 cm ja leveys 50 cm, joten se tarjoaa kissallesi runsaasti tilaa liikkua ja kiivetä.

Kissan kiipeilypuu Felix on ForrestDecor-brändin tuote. ForrestDecor on erikoistunut kissan leluihin ja huonekaluihin, ja se tunnetaan korkeasta laadustaan ja asiakaspalvelustaan. Kiipeilypuulla on 12 kuukauden takuu, joten voit luottaa sen kestävyyteen. Kiipeilypuu toimitetaan osissa, mutta sen kokoaminen on helppoa ja nopeaa mukana tulevan ohjeen avulla. Älä odota enää, vaan tilaa nyt kissallesi tämä ihana kiipeilypuu ja tee siitä onnellinen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Felix kiipeilypuu: Harmaa mdf-kissa, joka rakastaa seikkailua”

Your email address will not be published. Required fields are marked *