Fizzy-seinäpeili: tyylikäs ja moderni sisustuselementti (Fizzy wall mirror: stylish and modern interior design element)

137,00 

Osta
Categories: ,

Description

Seinäpeili Fizzy on upea lisä kotisi sisustukseen. Peili on halkaisijaltaan 71 cm, ja sen lasi on kehystetty metallisilla muodoilla, jotka antavat peilille persoonallisen ja nykyaikaisen ilmeen. Peili heijastaa valoa ja luo tilan tuntua, mikä sopii erinomaisesti pieniin tai pimeisiin huoneisiin.

Seinäpeili Fizzy on suunniteltu seinälle ripustettavaksi, ja se on varustettu kiinnitystarvikkeilla. Voit sijoittaa peilin mihin tahansa huoneeseen, jossa haluat lisätä tyyliä ja toimivuutta. Peili on erityisen hyvä valinta eteiseen, jossa voit tarkistaa ulkonäkösi ennen lähtöä, tai olohuoneeseen, jossa se luo viihtyisän tunnelman.

Seinäpeili Fizzy on ForrestDecor-brändin tuote, joka on erikoistunut korkealaatuisiin ja kestäviin sisustusratkaisuihin. Peilillä on vuoden takuu, joten voit olla varma sen laadusta. Älä odota enää, vaan tilaa seinäpeili Fizzy jo tänään ja nauti sen tuomasta ilosta!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fizzy-seinäpeili: tyylikäs ja moderni sisustuselementti (Fizzy wall mirror: stylish and modern interior design element)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *