Fletcher kangas – Kulmavuodesohva, joka sopii moneen sisustukseen

1400,00 

Osta
Categories: ,

Description

Fletcher on kulmavuodesohva, joka on suunniteltu nykyaikaiseen ja monipuoliseen elämäntapaan. Se on valmistettu korkealaatuisesta kankaasta, joka on värjätty haluamallasi sävyllä. Kangas on myös helppohoitoinen ja kestää hyvin käyttöä. Fletcherin runko on rakennettu massiivipuusta ja mdf-levystä, jotka ovat lujia ja kestäviä materiaaleja. Jousitus on teräksinen siksak-jousitus, joka tukee selkääsi ja tarjoaa miellyttävän istumis- ja nukkumiskokemuksen.

Fletcher on LuxCasa-brändin käsityönä valmistama sohva, joka on tehty EU:ssa. LuxCasa on erikoistunut laadukkaisiin ja muodikkaisiin sohviin, jotka sopivat moneen eri sisustukseen. Fletcherillä on 12 kuukauden takuu rungolle, joten voit olla varma sen pitkäikäisyydestä.

Fletcher ei ole pelkkä sohva, vaan se on myös vuode vieraillesi. Sen alla on tilava säilytyslaatikko, johon voit laittaa vuodevaatteet ja tyynyt. Kun haluat muuttaa sohvan vuoteeksi, sinun tarvitsee vain vetää laatikko ulos ja avata vuode. Fletcherin mitat ovat 202x275x70cm, ja se toimitetaan valmiiksi kasattuna. Fletcher on loistava valinta, kun haluat nauttia sekä tyylistä että käytännöllisyydestä.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fletcher kangas – Kulmavuodesohva, joka sopii moneen sisustukseen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *