Forsberg 90×200 cm kangasvuodevaatelaatikolla – Jenkkisänky paketti mukavuutta ja säilytystilaa varten

520,00 

Osta
Category:

Description

Tämä jenkkisänky paketti vuodevaatelaatikolla Forsberg 90×200 cm on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat unen laatua ja mukavuutta. Sänky on suunniteltu tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen nukkumiskokemuksen, sillä se on valmistettu huolella valikoiduista ja ympäristöystävällisistä materiaaleista. Sänky on käsintehty EU:ssa ja siinä on 24 kuukauden runkotakuu.

Sängyn kangasverhoilu on moderni ja elegantti, ja se sopii monenlaiseen sisustukseen. Kangas on myös helppo puhdistaa tarvittaessa. Sängyn runko on valmistettu massiivipuusta ja mdf-levystä, jotka takaavat sängyn kestävyyden ja vakauden. Sänkyyn kuuluu myös laadukas patja, joka mukautuu kehosi muotoihin ja antaa sinulle oikeanlaista tukea.

Sänky ei ole vain mukava, vaan myös käytännöllinen. Sängyn alla on tilava vuodevaatelaatikko, jossa voit säilyttää esimerkiksi lisätyynyjä, peittoja tai pyyhkeitä. Vuodevaatelaatikko on helppo liikuttaa sängyn päädyssä olevan kahvan avulla.

Sänky toimitetaan valmiiksi koottuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään muusta kuin nukkumisesta. Tilaa nyt tämä loistava jenkkisänky paketti vuodevaatelaatikolla Forsberg 90×200 cm ja nauti unelmiesi unista.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forsberg 90×200 cm kangasvuodevaatelaatikolla – Jenkkisänky paketti mukavuutta ja säilytystilaa varten”

Your email address will not be published. Required fields are marked *