Foster kangas – tyylikäs ja mukava kulmasohva

1999,00 

Osta
Categories: ,

Description

Kulmasohva Foster on loistava valinta, kun haluat luoda modernin ja tyylikkään tunnelman olohuoneeseesi. Tämä sohva on tehty laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat sen kestävyyden ja helppohoitoisuuden. Sohvan kangas on pehmeä ja miellyttävä, ja se on saatavilla useissa eri väreissä, jotka sopivat mihin tahansa värimaailmaan. Sohvan runko on massiivipuuta ja mdf-levyä, jotka ovat vahvoja ja tukevia. Sohvan jousitus on terästä, joka antaa sohvalle joustavuutta ja istuinmukavuutta.

Kulmasohva Foster on suunniteltu tilavaksi ja kutsuvaksi. Se mahtuu hyvin isompiin olohuoneisiin ja tarjoaa paljon tilaa istua ja rentoutua. Voit valita sohvan kulman oikealle tai vasemmalle puolelle, riippuen siitä, mikä sopii parhaiten sinun tilaasi. Sohva toimitetaan valmiiksi koottuna, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaa tai vaivaa sen kasaamiseen. Voit vain asettaa sohvan paikalleen ja nauttia sen mukavuudesta ja kauneudesta.

Kulmasohva Foster on käsintehty EU:ssa LuxCasa-nimisen huonekaluvalmistajan toimesta. LuxCasa on erikoistunut korkealaatuisiin ja yksilöllisiin huonekaluihin, jotka sopivat erilaisiin sisustustyyleihin. Kulmasohva Fosterilla on 12 kuukauden takuu rungolle, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. Tämä sohva on hieno lisä kotiisi, sillä se on kestävä, tyylikäs ja mukava.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Foster kangas – tyylikäs ja mukava kulmasohva”

Your email address will not be published. Required fields are marked *