Francisco keinutuoli: kangasverhoiltu ja metallirunkoinen

237,00 

Osta
Categories: ,

Description

Haluatko lisätä kotiisi ripauksen mukavuutta ja tyyliä? Keinutuoli Francisco on oikea valinta sinulle. Tämä keinutuoli on suunniteltu niin, että voit keinua rauhallisesti ja rentoutua arjen kiireiden jälkeen. Keinutuoli Francisco on myös kaunis sisustuselementti, joka luo kodikasta tunnelmaa.

Keinutuoli Francisco on valmistettu korkealaatuisesta kankaasta, joka on pehmeä ja miellyttävä ihoa vasten. Runko on metallia, joka on kestävää ja tukevaa. Keinutuolin väri on hillitty ja elegantti, ja se sopii hyvin erilaisiin väreihin ja tyyleihin. Keinutuolin mitat ovat 56x86x94cm, eli se ei vie liikaa tilaa, mutta tarjoaa silti riittävästi istumatilaa.

Keinutuoli Francisco on helppo koota itse mukana toimitettavien ohjeiden ja tarvikkeiden avulla. Voit sijoittaa keinutuolin haluamaasi paikkaan, olipa se sitten olohuone, makuuhuone tai parveke. Valmistaja ForrestDecor on tunnettu laadukkaista tuotteistaan, ja antaa keinutuolille 6 kuukauden takuun.

Älä odota enää, vaan tilaa keinutuoli Francisco jo tänään ja tee itsellesi tai läheisellesi iloinen yllätys. Keinutuoli Francisco on ihana lahjaidea, joka ilahduttaa pitkään. Keinutuoli Francisco on saatavilla vain rajoitetun ajan, joten toimi nopeasti ja nappaa omasi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Francisco keinutuoli: kangasverhoiltu ja metallirunkoinen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *