Gavin-setti: tyylikäs ja käytännöllinen TV-taso ja sohvapöytä

385,00 

Osta
Categories: ,

Description

Gavin TV-taso ja sohvapöytä setti on loistava valinta, kun haluat uudistaa olohuoneesi ilmettä. Tämä setti koostuu kahdesta tyylikkäästä ja käytännöllisestä huonekalusta, jotka on suunniteltu sopimaan yhteen harmonisesti. Ne on valmistettu korkealaatuisesta metallista ja lasista, jotka luovat kevyen ja avaran tunnelman.

TV-tasossa on kaksi tilavaa hyllyä, joissa on runsaasti tilaa TV:lle, digiboksille, pelikonsolille ja muille laitteille. Hyllyt ovat avoimet, joten johdot on helppo järjestää siististi. Sohvapöydässä on suuri lasinen kansi, joka heijastaa valoa kauniisti. Lasipinta on myös helppo pyyhkiä puhtaaksi tarvittaessa.

Setti on saatavilla useissa eri väreissä, joten voit valita sen mukaan, mikä sopii parhaiten olohuoneesi värimaailmaan. Voit valita esimerkiksi mustan, valkoisen, hopean tai kullanvärisen setin. Setin mitat ovat 160x35x45 cm TV-tasolle ja 100x50x45 cm sohvapöydälle. Tuotteet toimitetaan osina, mutta niiden kokoaminen on nopeaa ja helppoa seuraamalla mukana tulevia ohjeita. ForrestDecor antaa tuotteiden rungolle 6 kuukauden takuun, joten voit luottaa niiden pitkäikäisyyteen ja laatuun.

Älä odota enää, vaan tilaa nyt Gavin TV-taso ja sohvapöytä setti ja nauti uudesta ja tyylikkäästä olohuoneestasi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gavin-setti: tyylikäs ja käytännöllinen TV-taso ja sohvapöytä”

Your email address will not be published. Required fields are marked *