Gavin-setti: tyylikäs ja käytännöllinen TV-taso ja sohvapöytä

385,00 

Osta
Categories: ,

Description

Jos etsit uutta ilmettä olohuoneeseesi, tämä Gavin TV-taso ja sohvapöytä setti on loistava valinta. Tämä setti koostuu kahdesta kauniista ja käytännöllisestä huonekalusta, jotka luovat harmonisen ja modernin tunnelman kotiisi. Setti on valmistettu ForrestDecorin toimesta, joka on tunnettu laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan.

TV-taso on suunniteltu niin, että se sopii useimpiin televisioihin ja tarjoaa runsaasti tilaa muille laitteille ja tarvikkeille. TV-tason runko on metallia ja hyllyt ovat lasia, mikä luo kevyen ja ilmavan vaikutelman. TV-tason mitat ovat 160x35x45 cm, ja se on saatavana mustana, valkoisena tai harmaana.

Sohvapöytä on täydellinen kumppani TV-tasolle, sillä se noudattaa samaa linjakasta ja eleganttia muotoilua. Sohvapöydän runko on myös metallia ja kansi on lasia, joka heijastaa valoa kauniisti. Sohvapöydän mitat ovat 100x50x45 cm, ja se on saatavana samoina väreinä kuin TV-taso.

Tämä setti on helppo koota itse, sillä paketissa tulee mukana selkeät ohjeet ja tarvittavat työkalut. ForrestDecor antaa tuotteiden rungolle 6 kuukauden takuun, joten voit luottaa niiden pitkäikäisyyteen ja laatuun.

Älä odota enää, vaan tilaa nyt tämä upea Gavin TV-taso ja sohvapöytä setti olohuoneeseesi ja nauti sen tuomasta tyylikkyydestä ja toimivuudesta!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gavin-setti: tyylikäs ja käytännöllinen TV-taso ja sohvapöytä”

Your email address will not be published. Required fields are marked *