Geisha-teeastiasto 14 osaa – tyylikäs ja laadukas valinta

169,00 

Osta

Description

Jos rakastat teetä ja haluat nauttia siitä tyylikkäästi, tämä teeastiasto on sinulle. Teeastiasto Geisha on keraaminen astiasto, joka on suunniteltu kauneutta ja laatua silmällä pitäen. Astiaston beigen värinen pinta on koristeltu hienostuneilla geisha-aiheisilla kuvioilla, jotka tuovat astiastolle viehättävän ja kulttuurisen ilmeen.

Teeastiasto Geisha sisältää 14 osaa: yhden teekannun, neljä kuppia, neljä lautasia, neljä lusikkaa ja yhden puuhyllyn. Teekannu on iso ja siinä on ergonominen kahva ja nokka. Kupit ovat mukavia kädessä ja niissä on korvat. Lautaset ovat pyöreitä ja niissä on kaunis reunus. Lusikat ovat pitkävartisia ja niissä on geisha-kuvioita. Puuhylly on tyylikäs ja siinä on neljä lokeroa, joissa voi pitää astiat järjestyksessä ja esillä.

Teeastiasto Geisha on ihana lisä kotisi sisustukseen tai täydellinen lahjaidea teefanille. Se luo kodikkaan ja aasialaisen tunnelman teehetkiisi. ForrestDecorilta löydät tämän ja muita upeita teeastiastoja edulliseen hintaan. Älä odota, vaan tilaa teeastiasto Geisha jo tänään!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Geisha-teeastiasto 14 osaa – tyylikäs ja laadukas valinta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *