Grazia-kultainen seinäkello: tyylikäs ja näyttävä sisustuselementti (43x86cm)

172,00 

Osta
Categories: ,

Description

Haluatko lisätä kotiisi ripauksen glamouria ja eleganssia? Jos vastasit kyllä, seinäkello Grazia on sinulle täydellinen valinta. Se on upea metallinen seinäkello, jonka kultainen väri loistaa ja kimaltaa valon osuessa siihen. Seinäkello Grazia ei ole pelkkä kello, vaan se on myös taideteos, joka koristaa seinääsi kuin kaunis rautainen kuvio.

Seinäkello Grazian koko on 43x86cm, eli se ei jää huomaamatta. Se sopii erinomaisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, eteiseen tai mihin tahansa tilaan, jossa haluat luoda ylellistä tunnelmaa. Seinäkello Grazia on helppo ripustaa seinälle ja se toimii yhdellä AA-paristolla (ei mukana). Se näyttää ajan luotettavasti ja selkeästi, ja sen takana on ForrestDecorin 12kk takuu. ForrestDecor on brändi, joka tunnetaan laadukkaista ja uniikeista sisustustuotteistaan, jotka tekevät kodistasi viihtyisän ja persoonallisen.

Älä odota enää, vaan tilaa seinäkello Grazia itsellesi tai lahjaksi rakkaalle ihmiselle. Se on varma tapa ilahduttaa ja ihastuttaa kaikkia, jotka näkevät sen. Seinäkello Grazia on enemmän kuin kello, se on katseenvangitsija.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grazia-kultainen seinäkello: tyylikäs ja näyttävä sisustuselementti (43x86cm)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *