Haisley-ruokailuvälinesetti 24 osaa – Tyylikäs ja kestävä hopeinen setti

109,00 

Osta

Description

Nauti ruokailuhetkistäsi entistä enemmän upealla ruokailuvälinesetillä Haisley, joka on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Tämä setti sisältää kaiken, mitä tarvitset herkullisten aterioiden nauttimiseen: kuusi terävää veistä, kuusi haarukkaa ja kaksitoista lusikkaa, joista kuusi on teelusikoita ja kuusi on ruokalusikoita. Ruokailuvälineet ovat hopeanhohtoisia ja niissä on elegantti kiiltävä pinta.

Ruokailuvälinesetti Haisley on suunniteltu sopimaan kaikenlaisiin tilanteisiin, oli kyseessä sitten arkiruokailu tai juhlaillallinen. Setti on myös helppo yhdistää erilaisiin astioihin ja pöytäliinoihin. Ruokailuvälineet ovat kevyitä ja miellyttäviä käyttää, ja ne kestävät pitkään. Voit pestä ne käsin tai astianpesukoneessa.

Ruokailuvälinesetti Haisley toimitetaan kauniissa laatikossa, joka on mustaa samettia sisältä ja hopeista metallia ulkoa. Laatikon koko on 34.5x26x5cm, ja se sopii hyvin ruokailuvälineiden säilytykseen tai lahjapakkaukseksi. Setin takana on ForrestDecor, joka on erikoistunut luomaan tyylikkäitä ja laadukkaita tuotteita kotiin. Tilaa nyt tämä upea ruokailuvälinesetti ja tee ruokailuhetkistäsi vieläkin nautinnollisempia!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Haisley-ruokailuvälinesetti 24 osaa – Tyylikäs ja kestävä hopeinen setti”

Your email address will not be published. Required fields are marked *