Hansen-divaanisohva kankaalla ja säädettävällä niskatuella – harmaa

599,00 

Osta
Categories: ,

Description

Hansen-divaanisohva on moderni ja mukava sohva, joka sopii hyvin rentoutumiseen. Se on valmistettu laadukkaasta kankaasta ja massiivipuusta, jotka takaavat sen kestävyyden ja helppohoitoisuuden. Hansen-divaanisohvan harmaa väri on neutraali ja elegantti, joka yhdistyy kauniisti erilaisiin sisustustyyleihin.

Hansen-divaanisohvassa on säädettävä niskatuki, jonka avulla voit löytää itsellesi sopivan asennon. Niskatuki tukee niskaasi ja selkääsi, joten voit rentoutua ergonomisesti. Hansen-divaanisohva on tilava, joten voit istua tai maata siinä mukavasti yksin tai seurassa.

Hansen-divaanisohva on ForrestDecorin tuote, joka on huonekalualan arvostettu brändi. ForrestDecor valmistaa huonekalunsa korkeiden standardien mukaan ja tarjoaa niille 12 kuukauden runkotakuun. Hansen-divaanisohva toimitetaan valmiiksi koottuna, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaa tai vaivaa sen kasaamiseen.

Haluatko tehdä olohuoneestasi entistä viihtyisämmän? Tilaa Hansen-divaanisohva verkkokaupastamme ja saat sen nopeasti kotiisi. Hansen-divaanisohva on loistava valinta, jos arvostat laatua, mukavuutta ja tyyliä!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hansen-divaanisohva kankaalla ja säädettävällä niskatuella – harmaa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *