Harriet-jenkkisänky kangasverhoilulla ja vuodevaatelaatikolla 160-180 cm

1070,00 

Osta
Category:

Description

Tämä jenkkisänky paketti vuodevaatelaatikolla Harriet 160-180 on täydellinen valinta, kun haluat nukkua hyvin ja sisustaa makuuhuoneesi kauniisti. Sänky on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Sänky on myös käsintehty EU:ssa, mikä takaa sen yksilöllisyyden ja huolellisen viimeistelyn.

Sängyn runko on tehty massiivipuusta ja kalustelevystä, jotka antavat sängylle vankan ja vakauden. Runko on verhoiltu samettisen pehmeällä kankaalla, joka tuntuu ihanalta iholla. Voit valita kankaan värin useista vaihtoehdoista, jotka sopivat erilaisiin makuuhuoneisiin. Sängyn kangasverhoilu on myös helppo pitää puhtaana ja raikkaana.

Sänkyyn sisältyy erinomainen patja, joka tukee kehoasi ja antaa sinulle rentouttavan unen. Patja on muotoutuva ja ergonominen, joten se mukautuu kehosi asentoon ja painoon. Patja on myös verhoiltu samalla kankaalla kuin sänky, mikä luo harmonisen kokonaisuuden. Patjan alla on sälepohja, joka huolehtii patjan ilmankierrosta ja kosteuden poistosta.

Sängyn alapuolella on tilava vuodevaatelaatikko, jossa voit säilyttää kaikki tarpeelliset vuodevaatteet ja tekstiilit. Laatikko on helppo avata ja sulkea sängyn alla olevien pyörien ansiosta. Näin voit hyödyntää sängyn alla olevan tilan tehokkaasti ja pitää makuuhuoneesi järjestyksessä.

Sänky on saatavilla kahdessa eri koossa: 160×200 cm tai 180×200 cm. Voit valita haluamasi koon tilausta tehdessäsi. Sänky toimitetaan valmiiksi kasattuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen kokoamisesta. Sänky on myös varustettu 12 kuukauden runkotakuulla, joka takaa sen kestävyyden ja toimivuuden.

Älä odota enää, vaan tilaa tämä loistava jenkkisänky paketti vuodevaatelaatikolla Harriet 160-180 jo tänään ja nauti uudesta sängystäsi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Harriet-jenkkisänky kangasverhoilulla ja vuodevaatelaatikolla 160-180 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *