Hector kangas – tyylikäs ja käytännöllinen kulmavuodesohva

560,00 

Osta
Categories: ,

Description

Kulmavuodesohva Hector on täydellinen valinta, kun haluat yhdistää tyylikkyyden ja käytännöllisyyden. Tämä sohva on suunniteltu sopimaan moneen eri tilaan ja tyyliin, sillä voit valita sen värin ja kätisyyden itse. Hector on myös erittäin mukava, sillä sen selkänoja on säädettävissä ja sen jousitus on laadukasta terästä.

Hector on valmistettu korkealaatuisesta kankaasta, joka on helppo pitää puhtaana. Sen runko on tukeva ja kestävä, ja se on käsintehty EU:ssa. Hectorilla on 12 kuukauden runkotakuu, joten voit olla varma sen laadusta. Hector toimitetaan valmiiksi kasattuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miten saat sen paikoilleen.

Hector on myös loistava ratkaisu, kun tarvitset lisätilaa yövieraille. Voit muuttaa sohvan vuoteeksi vain muutamalla liikkeellä, ja tarjota mukavan nukkumapaikan vieraillesi. Hectorin mitat ovat 146x206x73 cm, ja se sopii hyvin niin pieneen kuin isoonkin tilaan.

Älä odota enää, vaan tilaa oma kulmavuodesohva Hector LuxCasalta jo tänään! Hector on sohva, joka ei jätä ketään kylmäksi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hector kangas – tyylikäs ja käytännöllinen kulmavuodesohva”

Your email address will not be published. Required fields are marked *