Hedwig kuljetushäkki – musta metallinen häkki lemmikeille

165,00 

Osta

Description

ForrestDecorin kuljetushäkki Hedwig on loistava valinta, kun haluat matkustaa lemmikkisi kanssa. Häkki on suunniteltu niin, että lemmikkisi voi nauttia matkasta ja sinä voit olla huoletta.

Häkki on tehty vankasta ja laadukkaasta metallista, joka kestää kulutusta ja kovaa käyttöä. Häkin musta väri on tyylikäs ja sopii kaikenlaisiin autoihin ja ympäristöihin. Häkin koko on 43×30.5×57.5cm, eli se on sopivan kokoinen niin pienille koirille kuin kissoillekin.

Hedwig-kuljetushäkissä on kaksi ovea, jotka helpottavat lemmikin sisään- ja ulosmenoa. Voit avata oven joko edestä tai sivulta riippuen siitä, miten häkki on sijoitettu. Ovissa on myös turvalliset salvat, jotka estävät lemmikkiä pääsemästä ulos häkistä kesken matkan. Häkin pohjalla on muovinen alusta, jonka voit irrottaa ja pestä tarpeen mukaan. Alustan päällä on pehmeä tyyny, joka antaa lemmikillesi mukavan alustan levätä.

Hedwig-kuljetushäkki on myös helppo säilyttää, kun sitä ei käytetä. Voit taittaa häkin kokoon ilman työkaluja ja säästää tilaa. Häkissä on myös kantokahva, jonka avulla voit siirtää häkkiä kätevästi.

Älä odota enää, vaan tilaa ForrestDecorin kuljetushäkki Hedwig nyt ja tee lemmikkisi onnelliseksi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hedwig kuljetushäkki – musta metallinen häkki lemmikeille”

Your email address will not be published. Required fields are marked *