Helmenkantaja-seinätaulu 50x70cm – taidetta kotiisi

77,00 

Osta
Categories: ,

Description

Seinätaulu Girl with a Pearl Earring on upea ja elegantti kuva, joka herättää huomiota missä tahansa huoneessa. Seinätaulu on ForestDecorin valmistama ja se on tehty kestävästä puusta. Seinätaulu on 50x70cm kokoinen, ja se saapuu valmiiksi koottuna. Seinätaulussa on mustavalkoinen kuva, joka sopii monenlaiseen sisustukseen.

Seinätaulu Girl with a Pearl Earring on loistava valinta, jos haluat lisätä kotiisi ripauksen taidetta ja historiaa. Seinätaulu on inspiroitu kuuluisasta maalauksesta, joka on yksi hollantilaisen Johannes Vermeerin tunnetuimmista teoksista. Seinätaulu on yksinkertainen mutta vaikuttava, ja se luo kontrastia muihin väreihin ja muotoihin. Seinätaulu on myös ihana lahjaidea, joka ilahduttaa varmasti kenet tahansa.

Seinätaulu Girl with a Pearl Earring on laadukas ja tyylikäs tuote, joka on valmistettu huolellisesti puusta. Seinätaulun koko on 50x70cm ja se on suunniteltu kestämään sisätiloissa. Seinätaulu on helppo kiinnittää seinälle ja se toimitetaan valmiiksi koottuna. Seinätaulu on ajaton kuva, joka sopii niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustukseen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Helmenkantaja-seinätaulu 50x70cm – taidetta kotiisi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *