Hibiscus-teeastiasto 20 osaa – valkoista posliinia kukkakuvioilla

343,00 

Osta

Description

Tämä teeastiasto on täydellinen valinta, kun haluat hemmotella itseäsi tai ystäviäsi herkullisella teellä. Teeastiasto Hibiscus on keraaminen astiasto, joka on sekä kaunis että käytännöllinen. Astiaston valkoinen pohjaväri on yhdistetty hibiscus-kukkien kuvioon, joka luo iloisen ja rentouttavan tunnelman. Astiasto on myös laadukas ja kestävä, ja se on helppo puhdistaa.

Astiastoon sisältyy kuusi lautasta, kuusi kuppia, kuusi lusikkaa ja yksi teekannu. Lautaset ovat 15.2 cm halkaisijaltaan, ja niille voi asettaa kupit tai tarjota pikkuleipiä tai muita herkkuja. Kupit ovat 8×8 cm kooltaan, ja niissä on tilaa 220 ml teetä. Teekannu on 20.5×15 cm kokoinen, ja siinä on tilavuus 850 ml. Kannussa on kätevä kahva ja nokka, josta tee valuu tasaisesti. Lusikat ovat juuri sopivia sekoittamaan teetä ja lisäämään makeutusta halutessasi.

Teeastiasto Hibiscus on ForrestDecorin tuote. ForrestDecor on brändi, joka on erikoistunut valmistamaan laadukkaita ja ympäristöystävällisiä astioita ja kodintarvikkeita. ForrestDecorin tuotteet ovat tehty luonnollisista materiaaleista, jotka ovat turvallisia sinulle ja luonnolle.

Älä odota enää, vaan tilaa tämä ihastuttava teeastiasto nyt verkkokaupastamme! Teeastiasto Hibiscus on loistava tapa piristää päivääsi tai ilahduttaa läheistäsi lahjana!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hibiscus-teeastiasto 20 osaa – valkoista posliinia kukkakuvioilla”

Your email address will not be published. Required fields are marked *