Hollywood Lux – keinonahkainen sänky, joka tuo luksusta makuuhuoneeseesi

1250,00 

Osta
Category:

Description

Sänky Hollywood Lux on unelmien sänky sinulle, joka haluat nukkua ylellisesti ja mukavasti. Tämä sänky on suunniteltu moderniin ja eleganttiin makuuhuoneeseen, jossa voit rentoutua ja nauttia elämästä.

Sänky on verhoiltu laadukkaalla keinonahalla, joka on pehmeä ja miellyttävä ihoa vasten. Keinonahka on myös helppo puhdistaa ja kestää hyvin käyttöä. Sängyn runko on valmistettu massiivipuusta ja mdf-levystä, jotka ovat tukevia ja pitkäikäisiä materiaaleja. Sänkyyn kuuluu sälepohja, joka antaa hyvän tuen patjalle ja nukkujalle. Patja ei kuulu hintaan, mutta voit valita itsellesi sopivan patjan monipuolisesta patjavalikoimastamme.

Sänky Hollywood Lux on saatavilla kahdessa eri koossa: 160×200 cm ja 180×200 cm. Voit valita haluamasi koon tilauksen yhteydessä. Sängyn väri on musta-valkoinen, joka luo kontrastia ja tyyliä makuuhuoneeseesi. Sängyn ulkomitat ovat 185×240 cm (160×200 cm) ja 205×240 cm (180×200 cm). Sänky toimitetaan osissa, mutta sen kokoaminen on helppoa seuraamalla mukana tulevia ohjeita. Sängyllä on 24 kuukauden runkotakuu.

Sänky Hollywood Lux on tehty EU:ssa käsityönä LuxCasa-nimisen yrityksen toimesta. LuxCasa on erikoistunut luksusluokan sänkyihin, jotka tarjoavat asiakkailleen maksimaalista laatua ja mukavuutta. Tilaa nyt oma sänky Hollywood Lux ja tee makuuhuoneestasi ylellinen ja viihtyisä!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hollywood Lux – keinonahkainen sänky, joka tuo luksusta makuuhuoneeseesi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *