Honey-teeastiasto: kahdeksan osaa hunajaisaa nautintoa

140,00 

Osta

Description

Tämä teeastiasto on täydellinen valinta, kun haluat hemmotella itseäsi tai rakkaitasi lämpimällä ja maukkaalla teellä. Teeastiasto Honey on suunniteltu niin, että se on sekä kaunis että toimiva. Astiasto on valmistettu keraamisesta materiaalista, joka on kestävää ja helppohoitoista.

Teeastiastoon sisältyy tilava teekannu, johon mahtuu 1150 ml herkullista juomaa, kuusi mukavaa kuppia, joissa on tilaa 300 ml teetä, sekä tyylikäs lautanen, jolle voit asetella astiat kauniisti. Teekannun mitat ovat 22 x 19 cm, kupin mitat ovat 7 x 8.5 cm ja lautasen mitat ovat 42.5 x 22.5 cm. Astiaston väri on neutraali ja yksinkertainen, joten se sopii hyvin erilaisiin kattauksiin ja sisustustyyleihin.

Teeastiasto Honey on ForrestDecor-merkin tuote. ForrestDecor on yritys, joka valmistaa laadukkaita ja ympäristöystävällisiä tuotteita keraamisesta materiaalista. ForrestDecor käyttää vain luomu- ja kierrätysmateriaaleja ja pyrkii minimoimaan ympäristövaikutuksensa.

Älä odota enää, vaan tilaa tämä ihastuttava teeastiasto verkkokaupastamme ja nauti ihanista teehetkistä yksin tai yhdessä!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Honey-teeastiasto: kahdeksan osaa hunajaisaa nautintoa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *