Hustler – Biljardipöytä, Pingispöytä ja Tarvikkeet yhdessä paketissa

1099,00 

Osta
Category:

Description

Oletko intohimoinen biljardin ja pingiksen pelaaja, mutta sinulla ei ole omaa pelipöytää? Nyt voit hankkia itsellesi kaksi peliä yhdessä pöydässä, joka ei vie paljon tilaa!

Hustler kokoontaitettava biljardipöytä + pingispöytä + tarvikkeet sarja on loistava vaihtoehto sinulle, joka haluat nauttia näistä kahdesta klassisesta pelistä kotona. Tämä pöytä on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja se on suunniteltu niin, että voit taittaa sen helposti kasaan, kun et käytä sitä. Näin säästät tilaa ja pidät pöydän hyvässä kunnossa.

Tämän pöydän avulla voit vaihtaa peliä nopeasti ja helposti, sillä se sisältää kaiken, mitä tarvitset biljardin ja pingiksen pelaamiseen: pallot, kepit, harjan, kolmion, liidut sekä mailat ja pallot. Voit valita itsellesi sopivan kokoisen pöydän kahdesta vaihtoehdosta: 7ft (213x122x81cm) tai 8ft (244x132x81cm). Tämä pöytä on ihanteellinen niin lapsille kuin aikuisillekin, ja se takaa hauskan pelihetken niin perheen kuin ystävienkin kesken.

Älä odota enää, vaan tilaa Hustler kokoontaitettava biljardipöytä + pingispöytä + tarvikkeet sarja jo tänään, ja aloita pelaaminen!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hustler – Biljardipöytä, Pingispöytä ja Tarvikkeet yhdessä paketissa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *