Imatra-seinätaulu: Näin valitset oikean koon ja värin 80x160cm-taululle

209,00 

Osta
Categories: ,

Description

Näe Suomen luonnon ihmeitä joka päivä tämän kauniin seinätaulun avulla, joka kuvaa Imatran kosken kuohuja. Tämä seinätaulu on valmistettu laadukkaasta kankaasta, joka kestää aikaa ja kulutusta. Taulun värit heijastavat kosken elinvoimaa ja kirkkautta. Taulun koko on 80×160 cm, mikä tekee siitä näyttävän lisän kodin sisustukseen. Voit sijoittaa taulun esimerkiksi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen. Huomioi, että taulu on tarkoitettu vain sisätiloihin.

Taulu saapuu valmiiksi koottuna, joten sinun ei tarvitse kuin kiinnittää se seinään mukana tulevilla ripustimilla. Taulun on suunnitellut ja valmistanut ForrestDecor, joka on erikoistunut luontoaiheisiin seinätauluihin. ForrestDecor käyttää vain luonnollisia ja kierrätettyjä materiaaleja tuotteissaan, joten voit olla varma, että taulusi on ympäristöystävällinen.

Älä odota enää, vaan tilaa tämä upea seinätaulu Imatra ja tuo kotiisi ripaus suomalaista luontoa. Tämä taulu on myös mainio lahjaidea kaikille, jotka rakastavat luontoa ja sen kauneutta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Imatra-seinätaulu: Näin valitset oikean koon ja värin 80x160cm-taululle”

Your email address will not be published. Required fields are marked *