Indeco Lux – keinonahkainen sänky 160-180 cm leveä

1250,00 

Osta
Category:

Description

Indeco Lux -sänky on keinonahkainen unelma, joka tuo makuuhuoneeseesi luksusta ja mukavuutta. Sänky on suunniteltu niin, että se sopii sekä moderniin että klassiseen sisustukseen. Sängyn keinonahka on korkealaatuista ja helppohoitoista materiaalia, joka kestää aikaa ja käyttöä. Sängyn runko on rakennettu vankasta massiivipuusta ja mdf-levystä, jotka takaavat sängyn vakauden ja pitkäikäisyyden.

Sänkyyn kuuluu sälepohja, joka mukautuu kehosi muotoihin ja tarjoaa sinulle optimaalisen nukkumismukavuuden. Voit valita sängylle koon oman tarpeesi mukaan: joko 160×200 cm tai 180×200 cm. Sängyn väriyhdistelmä on tyylikäs musta-valkoinen, joka luo kontrastia ja näyttävyyttä makuuhuoneeseesi. Huomioithan, että sänkyyn ei sisälly patjaa, vaan voit hankkia sen erillisenä tuotteena haluamallasi kovuudella ja materiaalilla.

Sänky on mitoiltaan 200×259 cm (160×200 cm) tai 220×259 cm (180×200 cm). Sänky toimitetaan osissa, mutta sen kokoaminen on yksinkertaista ja nopeaa seuraamalla mukana tulevia ohjeita. Sängyllä on 24 kuukauden runkotakuu, ja se on valmistettu EU:ssa LuxCasa-nimisen yrityksen toimesta, joka on tunnettu laadukkaista ja käsintehdyistä sängyistään. Tilaa Indeco Lux -sänky jo tänään ja tee makuuhuoneestasi unelmiesi paikka!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Indeco Lux – keinonahkainen sänky 160-180 cm leveä”

Your email address will not be published. Required fields are marked *