Inigo kangas – tyylikäs ja käytännöllinen kulmavuodesohva

1680,00 

Osta
Categories: ,

Description

Onko sinulla usein vieraita, mutta ei tarpeeksi tilaa majoittaa heitä? Haluatko sisustaa olohuoneesi modernilla ja tyylikkäällä sohvalla, joka on myös mukava ja helppo muuntaa vuoteeksi? Jos vastasit kyllä, Inigo-kulmavuodesohva on sinulle täydellinen valinta!

Inigo on kulmavuodesohva, joka on suunniteltu sopimaan monenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Voit asettaa sen vasemmalle tai oikealle kulmalle, riippuen siitä, mikä sopii paremmin huoneeseesi. Kun haluat muuttaa sen vuoteeksi, sinun tarvitsee vain vetää istuinosa ulos ja kääntää selkänoja alas. Näin saat tilavan ja mukavan vuoteen, jossa on tilaa kahdelle hengelle.

Inigo ei ole vain käytännöllinen, vaan myös laadukas ja kaunis huonekalu. Sen kangas on pehmeää ja kestävää, ja se on saatavana useissa eri väreissä. Runko on valmistettu massiivipuusta ja mdf-levystä, jotka ovat tukevia ja pitkäikäisiä materiaaleja. Jousitus on siksak-mallinen terästä, joka tukee hyvin selkääsi ja vartaloasi. Inigo on käsintehty EU:ssa LuxCasa-nimisen valmistajan toimesta, joka takaa sen korkean laadun ja huolellisen viimeistelyn.

Inigo toimitetaan koottuna, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaa tai vaivaa sen kokoamiseen. Voit vain asettaa sen haluamaasi paikkaan ja nauttia sen monipuolisista ominaisuuksista. Lisäksi saat 12 kuukauden runkotakuun, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet.

Älä odota enää, vaan tilaa nyt Inigo-kulmavuodesohva ja tee olohuoneestasi tai vierashuoneestasi viihtyisämpi ja toimivampi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Inigo kangas – tyylikäs ja käytännöllinen kulmavuodesohva”

Your email address will not be published. Required fields are marked *