Irina kangassänky laatikolla – tilaa nyt edullisesti Jenkkisängyt.fi

1100,00 

Osta
Category:

Description

Unohda epämukavat ja kuluneet sängyt ja hemmottele itseäsi Irina-sänkypaketilla. Irina on ylellinen jenkkisänky, joka on valmistettu käsityönä EU:ssa parhaista materiaaleista. Sänky on verhoiltu kauniilla ja kestävällä kankaalla, joka on saatavilla useissa eri väreissä. Voit valita sängyn koon oman makusi mukaan: 160x200cm tai 180x200cm.

Irina-sänkypaketin hintaan kuuluu kaikki, mitä tarvitset täydelliseen makuuhuoneeseen: sälepohja, patja ja päätylauda. Sälepohja tukee selkääsi ja antaa ilman kiertää patjan alla. Patja on valmistettu laadukkaasta vaahtomuovista, joka mukautuu kehosi painon ja lämmön mukaan. Päätylauda on koristeellinen ja tyylikäs yksityiskohta, joka viimeistelee sängyn ilmeen.

Irina-sänkypaketissa on myös kätevä vuodevaatelaatikko, johon mahtuu paljon tavaraa. Voit käyttää sitä esimerkiksi vuodevaatteiden, pyyhkeiden tai vaatteiden säilytykseen. Laatikko on helppo liikuttaa pyörien avulla ja siinä on magneettikiinnitys, joka pitää sen suljettuna.

Irina-sänkypaketti on LuxCasa-brändin tuote, joka takaa sängyn laadun ja kestävyyden. Sänky toimitetaan valmiiksi kasattuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään muusta kuin nukkumisesta. Saat myös 12 kuukauden takuun sängyn rungolle, joten voit olla varma, että olet tehnyt hyvän ostoksen.

Älä odota enää, vaan tilaa Irina-sänkypaketti jo tänään ja tee makuuhuoneestasi unelmiesi paikka!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Irina kangassänky laatikolla – tilaa nyt edullisesti Jenkkisängyt.fi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *