Jace-kangassänky ja vuodevaatelaatikko – tilaa nyt Jenkkisängyt.fi:stä

1050,00 

Osta
Category:

Description

Tämä jenkkisänky paketti vuodevaatelaatikolla Jace 165-185 on täydellinen valinta, kun haluat nukkua hyvin ja sisustaa makuuhuoneesi tyylikkäästi. Sänky on suunniteltu tarjoamaan sinulle parasta mahdollista unenlaatua ja mukautumaan sisustukseesi.

Sänky koostuu neljästä osasta: rungosta, patjasta, sijauspatjasta ja sängynpäästä. Runko on valmistettu massiivipuusta, joka on kestävä ja luja materiaali. Rungon kangasverhoilu on moderni ja helppo pitää puhtaana. Rungossa on myös kätevä vuodevaatelaatikko, jossa voit säilyttää ylimääräisiä tyynyjä, peittoja tai muita tekstiilejä.

Patja on jämäkkä ja ergonominen, ja se mukautuu kehosi muotoihin ja painoon. Patja tukee selkääsi, niskaasi ja hartioitasi, ja ehkäisee lihaskipuja ja -jännityksiä. Sijauspatja on pehmeä ja hengittävä, ja se lisää unimukavuutta ja pidentää patjan käyttöikää. Sijauspatja on irrotettava ja pestävä, joten voit pitää sen raikkaana ja hygieenisenä.

Sängynpääty on korkea ja näyttävä, ja se luo sängylle persoonallisen ilmeen. Sängynpääty on verhoiltu samalla kankaalla kuin runko, ja se sopii hyvin yhteen sängyn kanssa. Sängynpääty antaa myös tukea selällesi, kun istut sängyssä lukemassa tai katsomassa televisiota.

Sänky on käsintehty EU:ssa, ja sillä on 12kk runkotakuu. Voit valita sängyn koon tilauksen yhteydessä: 165x200cm tai 185x200cm. Sänky toimitetaan valmiiksi koottuna, joten sinun ei tarvitse kuin asettaa se paikalleen ja nauttia uudesta unelmiesi sängystä!

Älä odota enää, vaan tilaa tämä loistava jenkkisänky paketti vuodevaatelaatikolla Jace 165-185 jo tänään!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jace-kangassänky ja vuodevaatelaatikko – tilaa nyt Jenkkisängyt.fi:stä”

Your email address will not be published. Required fields are marked *