Jelica-seinätarra: upea sisustuselementti 220x250cm koossa

64,00 

Osta

Description

Haluatko lisätä kotiisi värikästä ja modernia ilmettä? Seinätarra Jelica on loistava valinta, jos etsit helppoa ja edullista tapaa uudistaa sisustustasi. Tämä seinätarra on tehty kestävästä muovista ja se on suunniteltu niin, että voit asentaa sen seinälle ilman työkaluja tai liimaa. Voit myös poistaa sen milloin tahansa, ilman että seinään jää jälkiä.

Seinätarra Jelica on suuri ja näyttävä seinäkoriste, jonka koko on 220x250cm. Se koostuu eri kokoisista ja värisistä geometrisistä kuvioista, jotka luovat dynaamisen ja harmonisen vaikutelman. Voit valita seinätarran värityksen oman makusi mukaan, sillä se on saatavilla useissa eri vaihtoehdoissa. Seinätarra Jelica sopii moneen eri tilaan, kuten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen.

Seinätarra Jelica on ForrestDecor-merkin tuote. ForrestDecor on yksi johtavista seinätarrojen valmistajista, joka tarjoaa laajan valikoiman erityylisiä ja -kokoisia seinätarroja. ForrestDecorin seinätarrat ovat korkealaatuisia ja ne on valmistettu ympäristöystävällisesti. Voit tilata seinätarra Jelican nyt LuxCasa.fi-verkkokaupasta, josta löydät myös muita ForrestDecorin tuotteita.

Älä odota enää, vaan tilaa seinätarra Jelica tänään ja tuo kotiisi uutta iloa ja tyyliä!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jelica-seinätarra: upea sisustuselementti 220x250cm koossa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *