Jeroma ekonahka – tyylikäs ja kestävä sängynpääty

90,00 

Osta

Description

Jeroma on sängynpääty, joka antaa makuuhuoneellesi uuden ilmeen ja lisää nukkumismukavuutta. Sängynpääty on valmistettu laadukkaasta ekonahasta, joka on ympäristöystävällinen ja helppohoitoinen materiaali. Ekonahka on myös pehmeä ja miellyttävä koskettaa. Sängynpäädyn väri on hempeä vaaleanpunainen, joka luo lämpimän ja kutsuvan tunnelman. Voit yhdistää sängynpäädyn erilaisiin vuodevaatteisiin ja tyynyihin luodaksesi oman tyylin.

Sängynpääty on saatavilla useassa eri koossa, joten voit valita sopivan leveyden omaan sänkyysi. Voit valita 120 cm, 150 cm, 180 cm tai 200 cm leveän sängynpäädyn. Kaikki sängynpäädyt ovat 60 cm korkeita ja 5.5 cm syviä. Sängynpääty kiinnitetään sänkyyn helposti ja nopeasti, sillä se toimitetaan valmiiksi koottuna. Sängynpäädyn takana on kiinnityslenkit, joihin voit pujottaa sänkyysi sopivat ruuvit tai koukut.

Sängynpäädyn valmistaja on ForrestDecor, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja tyylikkäisiin huonekaluihin. ForrestDecorin tuotteet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä, joten voit luottaa niiden laatuun. Jeroma-sängynpääty on loistava valinta, jos haluat piristää makuuhuonettasi edullisesti ja helposti. Tilaa omasi nyt ja nauti uudesta sängystäsi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jeroma ekonahka – tyylikäs ja kestävä sängynpääty”

Your email address will not be published. Required fields are marked *