Juno – taitettava vierassänky, joka säästää tilaa ja tarjoaa mukavuutta

146,00 

Osta
Category:

Description

Jos haluat tarjota vieraillesi mukavan ja viihtyisän nukkumapaikan, taitettava vierassänky Juno on loistava valinta. Juno on tehty laadukkaasta bambusta, joka on paitsi kestävä ja helppohoitoinen, myös kaunis ja ekologinen materiaali. Bambu luo makuuhuoneeseesi kodikkaan ja luonnonläheisen ilmeen.

Juno-sänky on suunniteltu siten, että se on helppo koota ja purkaa tarpeen mukaan. Kun sänkyä ei käytetä, voit taittaa sen siististi kokoon ja säästää tilaa. Sängyn mitat ovat 100x197x30cm, joten se mahtuu hyvin monenlaisiin tiloihin. Sänky toimitetaan osina, mutta kokoaminen on yksinkertaista selkeiden ohjeiden avulla. Huomioithan, että sänkyyn ei kuulu patjaa, vaan se on ostettava erikseen. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia patjoja, joista voit valita sopivan vaihtoehdon.

Juno-sänky on ForrestDecor-brändin tuote. ForrestDecor on erikoistunut bambusta valmistettuihin kalusteisiin, jotka ovat sekä tyylikkäitä että ympäristöystävällisiä. Jos pidät bambun lämpimästä ja luonnollisesta tunnelmasta, kannattaa tutustua myös muihin ForrestDecorin tuotteisiin, joilla voit sisustaa makuuhuoneesi harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Älä odota enää, vaan tilaa nyt taitettava vierassänky Juno ja tee vieraillesi palvelus! Juno-sänky on paitsi käytännöllinen, myös kaunis lisä makuuhuoneeseesi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juno – taitettava vierassänky, joka säästää tilaa ja tarjoaa mukavuutta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *