Kaja-vuodesohvaryhmä kangas-keinonahkayhdistelmällä: 3+1+1 istuttava mukavuus ja tyyli

1760,00 

Osta
Categories: ,

Description

Vuodesohvaryhmä Kaja 3+1+1 on upea lisä kotisi sisustukseen. Tämä ryhmä koostuu kolmesta osasta: kolmen istuttavasta vuodesohvasta ja kahdesta yksittäisestä nojatuolista. Voit yhdistää ne haluamallasi tavalla ja luoda oman tunnelmasi.

Vuodesohvaryhmä Kaja 3+1+1 on verhoiltu korkealaatuisella kankaalla ja keinonahalla, jotka ovat helppohoitoisia ja kestäviä. Voit valita eri väri- ja kuosivaihtoehdoista sopivan vaihtoehdon omaan tyyliisi.

Vuodesohvaryhmä Kaja 3+1+1 on tehty vankasta massiivipuusta ja kalustelevystä, jotka takaavat ryhmän tukevuuden ja vakauden. Vuodesohvan siksak-jousitus on terästä, joka antaa hyvän istuinmukavuuden ja joustavuuden. Vuodesohva on käytännöllinen ratkaisu vieraiden majoittamiseen, sillä se muuntuu helposti vuoteeksi. Lisäksi vuodesohvan alla on tilava säilytystila, jossa voit säilyttää vuodevaatteita.

Vuodesohvaryhmä Kaja 3+1+1 on valmistettu EU:ssa käsityönä, ja sen rungolla on 24 kuukauden takuu. Ryhmä toimitetaan valmiiksi kasattuna, joten sinun ei tarvitse nähdä vaivaa sen kokoamisessa. Tilaa nyt tämä upea vuodesohvaryhmä LuxCasan verkkokaupasta ja tee kotisi viihtyisämmäksi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kaja-vuodesohvaryhmä kangas-keinonahkayhdistelmällä: 3+1+1 istuttava mukavuus ja tyyli”

Your email address will not be published. Required fields are marked *