Kangas-keinonahkainen kulmavuodesohva Helena – tyylikäs ja käytännöllinen valinta

1200,00 

Osta
Categories: ,

Description

Kulmavuodesohva Helena on tyylikäs ja viihtyisä sohva, joka luo kodikkaan tunnelman olohuoneeseesi. Sohvan kangas on pehmeää ja hengittävää, ja keinonahka on helppohoitoinen ja kestävä. Sohvan runko on tehty vankasta massiivipuusta ja kalustelevystä, jotka varmistavat sohvan vakauden ja kestävyyden. Sohvan istuinosa on varustettu teräsjousituksella, joka mukautuu istujan painoon ja tarjoaa miellyttävän istumiskokemuksen.

Kulmavuodesohva Helena ei ole pelkkä sohva, vaan se on myös fiksu ja monipuolinen ratkaisu pieniin tiloihin. Sohvan selkänojat ovat kallistettavissa, joten voit säätää sohvan ulkonäköä ja mukavuutta oman makusi mukaan. Sohvasta voi myös levittää vuoteen yhdellä liikkeellä, kun tarvitset lisätilaa nukkumiseen tai lepäämiseen. Sohvan alla piiloutuu kätevä säilytyslaatikko, johon mahtuu paljon tavaraa, kuten vuodevaatteita, leluja tai kirjoja.

Kulmavuodesohva Helena on valmistettu EU:ssa LuxCasa-brändin toimesta, joka tunnetaan laadukkaista ja tyylikkäistä huonekaluistaan. Sohvalla on 24 kuukauden takuu rungolle, joka osoittaa sohvan luotettavuuden ja kestävyyden. Älä odota enää, vaan tilaa oma kulmavuodesohva Helenasi jo tänään ja tee olohuoneestasi viihtyisämpi ja toimivampi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kangas-keinonahkainen kulmavuodesohva Helena – tyylikäs ja käytännöllinen valinta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *