Kannu Bowie 1.7L – Tyylikäs ja tilava kannu kuumille juomille

14,00 

Osta
Category:

Description

Kannu Bowie on lasinen kannu, joka on suunniteltu kauneutta ja käytännöllisyyttä silmällä pitäen. Kannun lasi on paksua ja kestävää, ja se on helppo puhdistaa astianpesukoneessa. Kannun linjat ovat selkeät ja yksinkertaiset, ja sen kahva on muotoiltu sopimaan käteen. Kannun väri on vaalea, joka sopii hyvin erilaisiin väreihin ja tyyleihin.

Kannu Bowie on ihanteellinen kannu juomien tarjoiluun. Voit täyttää sen vedellä, mehulla, teellä, sangrialla tai millä tahansa haluamallasi juomalla. Kannussa on tilavuutta 1.7 litraa, eli se riittää useammalle juomalasilliselle. Kannun suuaukko on tarpeeksi iso, että voit laittaa sinne jäitä, marjoja, sitruunaviipaleita tai muita makua ja väriä antavia aineksia.

Kannu Bowie on ForrestDecor-brändin tuote. ForrestDecor on yritys, joka valmistaa lasisia astioita ja koristeita luontoa kunnioittaen. ForrestDecor käyttää vain luonnollisia raaka-aineita ja huolehtii lasin kierrätyksestä. Kun valitset Kannu Bowien, saat paitsi kauniin ja toimivan kannun, myös tuet ekologista ja eettistä yritystoimintaa.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kannu Bowie 1.7L – Tyylikäs ja tilava kannu kuumille juomille”

Your email address will not be published. Required fields are marked *