Kannu Delmer 1.6L – Tyylikäs ja tilava kannu kuumille ja kylmille juomille

14,00 

Osta
Category:

Description

Kun haluat tarjota vieraillesi tai perheellesi virkistäviä juomia, kannu Delmer 1.6L on loistava valinta. Tämä kannu on osa ForrestDecorin upeaa lasiastiastoa, joka on suunniteltu kestämään arjen käyttöä ja näyttämään hyvältä. Kannu on valmistettu korkealaatuisesta lasista, joka on helppo puhdistaa ja joka säilyttää kirkkautensa pitkään. Kannun muoto on elegantti ja ajaton, ja sen kahva on mukava kädessä. Kannun väri on hillitty ja harmoninen, joten se sopii erilaisiin tilanteisiin ja tyyleihin.

ForrestDecor on brändi, joka yhdistää kauneuden ja ekologisuuden. Sen tuotteet ovat valmistettu ympäristöystävällisesti ja eettisesti, ja ne ovat laadukkaita ja kestäviä. Kannu Delmer 1.6L on täydellinen esimerkki ForrestDecorin filosofiasta, ja se on ihana lisä kotisi astiastoon tai lahjaidea ystävällesi. Voit yhdistää kannun muihin ForrestDecorin lasituotteisiin, kuten laseihin ja mukeihin, ja luoda kauniin kokonaisuuden.

Älä odota enää, vaan tilaa kannu Delmer 1.6L verkkokaupastamme jo tänään. Kannun vetoisuus on 1.6 litraa ja sen koko on 14×20.5cm. Kannu toimitetaan sinulle turvallisesti pakattuna ja nopeasti.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kannu Delmer 1.6L – Tyylikäs ja tilava kannu kuumille ja kylmille juomille”

Your email address will not be published. Required fields are marked *