Kannu Yandel 7L – Tyylikäs ja tilava kannu kotiin tai mökille

117,00 

Osta
Category:

Description

Jos etsit kaunista ja kätevää lasikannua, tutustu Kannu Yandel 7L -tuotteeseen. Tämä kannu on ForrestDecorin suunnittelema ja valmistama, ja se on yksi heidän suosituimmista tuotteistaan. ForrestDecor on brändi, joka tekee laadukkaita ja ympäristöystävällisiä kodintarvikkeita, jotka sopivat jokaiseen kotiin.

Kannu Yandel 7L on tilava ja monikäyttöinen. Voit täyttää sen vedellä, mehulla, limulla tai millä tahansa juomalla, jota haluat tarjota vieraillesi tai nauttia itse. Kannun muoto on selkeä ja elegantti, ja sen väri on neutraali. Kannu sopii siis minkä tahansa värisiin astioihin ja pöytäliinoihin. Kannun kahva on ergonominen ja mukava kädessä, ja kannessa on tiivis kumirengas, joka estää juomaa vuotamasta tai menemästä pilaantumaan.

Kannu Yandel 7L on tehty kestävästä ja helppohoitoisesta lasista. Voit pestä sen astianpesukoneessa tai käsin, ja se pysyy kirkkaana ja kauniina pitkään. Lasi on myös kierrätettävä materiaali, joten voit olla varma, että olet valinnut ekologisen tuotteen. Kannun mitat ovat 20x24cm, eli se ei vie liikaa tilaa jääkaapissa tai pöydällä.

Tilaa Kannu Yandel 7L nyt ja nauti sen tuomasta tyylistä ja toiminnallisuudesta. Tämä kannu on ihanteellinen lahjaidea myös ystävälle tai perheenjäsenelle, joka rakastaa kauniita ja käytännöllisiä kodintarvikkeita.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kannu Yandel 7L – Tyylikäs ja tilava kannu kotiin tai mökille”

Your email address will not be published. Required fields are marked *