Keinonahkainen Glendale Lux -sänky 160-180 cm – Tyylikäs ja mukava valinta makuuhuoneeseen

1250,00 

Osta
Category:

Description

Onko aika vaihtaa vanha sänkysi uuteen ja parempaan? Jos etsit sänkyä, joka yhdistää modernin muotoilun ja laadukkaat materiaalit, Glendale Lux -sänky on sinulle täydellinen valinta. Tämä keinonahkainen sänky on valmistettu massiivipuusta, joka takaa sen kestävyyden ja vakauden. Sänky on myös helppo pitää puhtaana ja raikkaana.

Glendale Lux -sänky on suunniteltu sopimaan erilaisiin makuuhuoneisiin ja sisustustyyleihin. Sen yksinkertainen ja tyylikäs ulkonäkö luo rentouttavan ja kutsuvan ilmapiirin, jossa on mukava nukkua ja levätä. Sängyn pääty on korkea ja pehmustettu, mikä antaa sille lisää mukavuutta ja tukea.

Voit valita Glendale Lux -sängyn kahdesta eri koosta: 160×200 cm tai 180×200 cm. Sänkyyn ei kuulu patjaa, joten voit hankkia sen erikseen oman makusi ja tarpeidesi mukaan. Sänkyyn sisältyy kuitenkin sälepohja, joka parantaa patjan ilmanvaihtoa ja ergonomiaa. Sängyn ulkomitat ovat 195×247 cm (160×200 cm) tai 215×247 cm (180×200 cm), joten mittaa tilasi ennen tilaamista.

Glendale Lux -sänky on valmistettu EU:ssa käsityönä ja siinä on 24 kuukauden runkotakuu. Sängyn valmistaja on LuxCasa, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja edullisiin sänkyihin. Sänky toimitetaan osissa ja se pitää koota itse. Paketissa on mukana kaikki tarvittava: ohjeet, ruuvit ja avain.

Älä odota enää, vaan tilaa Glendale Lux -sänky jo tänään ja tee makuuhuoneestasi viihtyisämpi ja tyylikkäämpi paikka!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Keinonahkainen Glendale Lux -sänky 160-180 cm – Tyylikäs ja mukava valinta makuuhuoneeseen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *