Keinonahkainen ja puinen Lewis-sängynpääty 180 cm leveisiin sänkyihin

436,00 

Osta

Description

Haluatko tehdä sängystäsi entistä viihtyisämmän ja näyttävämmän? Silloin tämä Lewis-sängynpääty ForrestDecorilta on juuri sinulle. Tämä sängynpääty on valmistettu korkealaatuisesta keinonahasta ja puusta, ja sen beige väri luo lämpimän ja kutsuvan tunnelman makuuhuoneeseesi. Sängynpäädyssä on myös tyylikäs tikkaus, joka tuo siihen ryhtiä ja eloisuutta.

Lewis-sängynpääty ei ole pelkästään kaunis, vaan myös käytännöllinen. Se on pehmustettu, joten voit tukeutua siihen mukavasti nukkuessasi, rentoutuessasi tai viettäessäsi aikaa sängyssä. Sängynpääty on myös helppo kiinnittää sänkyysi, sillä se toimitetaan valmiiksi kasattuna. Sinun tarvitsee vain valita sopivat kiinnikkeet ja asentaa ne paikoilleen. Sängynpääty sopii 180 cm leveille sängyille, ja sen mitat ovat 180 x 120 x 15 cm.

Lewis-sängynpääty on osa ForrestDecorin Lewis-sarjaa, johon kuuluu myös muita upeita huonekaluja makuuhuoneeseen. Voit yhdistää sängynpäädyt esimerkiksi Lewis-sänkyyn tai Lewis-yöpöytään luodaksesi harmonisen ja modernin kokonaisuuden. ForrestDecor on brändi, johon voit luottaa, sillä se valmistaa huonekalunsa vastuullisesti ja laadukkaista materiaaleista.

Älä odota enää, vaan tilaa tämä ihana Lewis-sängynpääty itsellesi tai lahjaksi. Se on varmasti iloinen yllätys, joka piristää makuuhuonettasi pitkään. Osta nyt!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Keinonahkainen ja puinen Lewis-sängynpääty 180 cm leveisiin sänkyihin”

Your email address will not be published. Required fields are marked *