Keinonahkainen moduulisohva Modigliani – tilaa nyt edullisesti

1199,00 

Osta
Categories: ,

Description

Moduulisohvaryhmä Modigliani on upea lisä olohuoneeseesi, jos haluat yhdistää modernin muotoilun ja mukavan istumisen. Tämä sohvaryhmä on joustava ja monikäyttöinen, sillä se koostuu viidestä erillisestä osasta, jotka voit asetella oman makusi ja tilasi mukaan. Voit rakentaa ison kulmasohvan tai useampia pienempiä istuinpaikkoja.

Moduulisohvaryhmän keinonahkainen päällinen on tyylikäs ja helppohoitoinen. Se on myös kestävä ja pitää värinsä hyvin. Runko on tehty massiivipuusta, joka on vahva ja luja materiaali. Jousitus on teräksistä siksak-jousitusta, joka tukee selkääsi ja antaa sohvalle pehmeyttä. Voit valita sohvaryhmän värin mustana, joka on ajaton ja elegantti vaihtoehto.

Moduulisohvaryhmä Modigliani on NordNova-brändin tuote, joka valmistaa laadukkaita ja edullisia huonekaluja EU:ssa. Tämä sohvaryhmä on eksklusiivinen tarjous vain meiltä, joten älä aikaile vaan tilaa omasi heti. Toimitamme sohvaryhmän valmiiksi kasattuna suoraan kotiisi, joten sinun ei tarvitse nähdä vaivaa sen kokoamisessa. Saat myös 12 kuukauden takuun ostoksellesi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Keinonahkainen moduulisohva Modigliani – tilaa nyt edullisesti”

Your email address will not be published. Required fields are marked *