Kelda-puinen TV-taso, sohvapöytä ja senkki – tyylikäs ja käytännöllinen huonekalusetti

499,00 

Osta
Categories: ,

Description

Haluatko antaa olohuoneellesi uuden ja raikkaan ilmeen? Tutustu tähän TV-taso Sohvapöytä ja Senkki setti Kelda puu -tuotteeseen, joka koostuu kolmesta tyylikkäästä ja toimivasta huonekalusta. Nämä kalusteet on valmistettu korkealaatuisesta kalustelevystä, joka on vankka ja helppohoitoinen. Puunvärinen viimeistely luo kodikkuutta ja lämpöä olohuoneeseesi.

Setin TV-taso on ihanteellinen valinta, jos haluat nauttia lempiohjelmistasi ja elokuvistasi. TV-taso on 150 cm leveä, 40 cm syvä ja 42 cm korkea. Siinä on kaksi avohyllyä ja kaksi kaappia, joissa on tilaa kaikelle tarpeelliselle. TV-taso sopii jopa 65 tuuman televisiolle. Sohvapöytä on 122 cm pitkä, 60 cm leveä ja 38 cm korkea. Siinä on kätevä alahylly, jossa voit säilyttää esimerkiksi lehtiä, kirjoja tai pelejä. Sohvapöytä on juuri sopivan korkea sohvan edessä ja tarjoaa käytännöllisen pinnan kahvikupille tai herkuille. Senkki on 90 cm leveä, 78 cm korkea ja 42 cm syvä. Siinä on neljä kaappia, joissa on reilusti säilytystilaa erilaisille esineille. Senkin päällä voit asetella kauniita koristeita, kuten valokuvia, kukkia tai kynttilöitä.

Tämä setti ei sisällä valaistusta, mutta voit lisätä sitä halutessasi itse. Tuote toimitetaan osina, mutta sen kokoaminen on helppoa seuraamalla mukana tulevia ohjeita. Tuotteella on 12 kuukauden takuu ja se on ForrestDecor-nimisen yrityksen valmistama. ForrestDecor on erikoistunut laadukkaisiin ja edullisiin huonekaluihin. Tilaa tämä loistava setti nyt ja tee olohuoneestasi viihtyisämpi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kelda-puinen TV-taso, sohvapöytä ja senkki – tyylikäs ja käytännöllinen huonekalusetti”

Your email address will not be published. Required fields are marked *