Kira-sarjan pöytäliina ja tuolinpäälliset: tyylikäs ja käytännöllinen valinta

115,00 

Osta
Categories: ,

Description

Haluatko uudistaa ruokailutilasi ilmettä helposti ja edullisesti? Kira-sarja on loistava ratkaisu, joka tuo tilaan lämpöä ja harmoniaa. Sarja koostuu kauniista pöytäliinasta ja kuudesta yhteensopivasta tuolinpäällisestä, jotka on suunniteltu suomalaiseen makuun.

Pöytäliina on kooltaan 150x200cm, joten se sopii hyvin erikokoisiin ja -muotoisiin pöytiin. Pöytäliinan kangas on laadukasta ja kestävää, ja sen väri pysyy kirkkaana pesusta toiseen. Voit valita sarjan värin useista vaihtoehdoista, jotka luovat erilaista tunnelmaa. Onko sinun valintasi raikas valkoinen, elegantti harmaa vai pirteä punainen?

Tuolinpäälliset ovat yhtä laadukkaita kuin pöytäliina, ja niissä on pehmeä ja miellyttävä pinta. Ne suojaavat tuolejasi likaantumiselta ja kulumiselta, ja antavat niille uuden ilmeen. Tuolinpäälliset ovat helppo asentaa ja irrottaa, sillä niissä on joustava resori, joka mukautuu tuolin muotoon. Tuolinpäälliset ovat myös konepestäviä 30 asteessa, joten voit pitää ne aina puhtaina ja raikkaina.

Kira-sarja on valmistettu ForrestDecor-nimisessä yrityksessä, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja kestäviin tekstiileihin. ForrestDecor on ympäristötietoinen yritys, joka käyttää vain luonnonmukaisia ja turvallisia materiaaleja. Kun tilaat Kira-sarjan, voit olla varma, että saat korkealaatuista ja vastuullista tuotetta.

Älä odota enää, vaan tilaa nyt Kira-sarja ja tee ruokailutilastasi viihtyisämpi ja tyylikkäämpi! Kira-sarja on loistava lahjaidea myös ystävälle tai perheenjäsenelle, joka arvostaa kaunista kotia. Toimi nopeasti, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kira-sarjan pöytäliina ja tuolinpäälliset: tyylikäs ja käytännöllinen valinta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *