Kira-sarjan pöytäliina ja tuolinpäälliset: upea sisustus 130x180cm kokoiselle pöydälle

101,00 

Osta
Categories: ,

Description

Halutessasi uudistaa ruokailutilasi ilmettä, valitse Kira-sarjan pöytäliina ja tuolinpäälliset. Ne ovat laadukkaita ja kauniita tekstiilejä, jotka tuovat lämpöä ja tyyliä kotiisi. Pöytäliina on kudottu kestävästä ja helposti puhdistettavasta kankaasta, joka näyttää hyvältä pitkään. Tuolinpäälliset ovat ihanan pehmoisia ja istuvia, ja ne antavat tuoleillesi uuden elämän. Voit leikitellä eri värien ja kuosien yhdistelmillä, ja luoda juuri sinun makusi mukaisen tunnelman.

Kira-sarjan pöytäliina on mitoiltaan 130x180cm, ja se on sopiva monenlaisille ruokapöydille. Tuolinpäälliset ovat yhteensopivia useimpien tuolien kanssa, ja ne kiinnittyvät kätevästi nauhoilla. Sarja sisältää yhden pöytäliinan ja kuusi tuolinpäällistä. Ne on valmistanut ForrestDecor, joka on erikoistunut korkealaatuisiin ja kestäviin tekstiileihin.

Älä odota enää, vaan tilaa Kira-sarjan pöytäliina ja tuolinpäälliset meiltä jo tänään. Saat ne edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella. Nauti upeasta ruokailutilastasi ystäviesi ja perheesi kanssa.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kira-sarjan pöytäliina ja tuolinpäälliset: upea sisustus 130x180cm kokoiselle pöydälle”

Your email address will not be published. Required fields are marked *