Kissan kiipeilypuu Winnie puu puu: Näin valitset sopivan kiipeilypuun lemmikillesi

113,00 

Osta
Category:

Description

Kissan kiipeilypuu Winnie on loistava tapa hemmotella kissaasi ja antaa sille mahdollisuus toteuttaa luontaista käyttäytymistään. Tämä kiipeilypuu on tehty puusta, joka on vahva ja ympäristöystävällinen materiaali. Puun luonnonläheinen sävy sopii kauniisti erilaisiin sisustustyyleihin.

Kiipeilypuussa on kolme eri kerrosta, joissa on pehmustetut ja lämpimät tyynyt. Kissasi voi lepäillä tai katsella maisemia korkeuksista. Kiipeilypuussa on myös kaksi hauskaa riippusiltaa, jotka tarjoavat kissallesi liikuntaa ja seikkailua. Kissasi voi pomppia ja juosta siltojen yli tai leikkiä niiden kanssa. Kiipeilypuussa on lisäksi kaksi viihtyisää pesää, joissa kissasi voi vetäytyä omaan rauhaansa tai nukkua rauhassa.

Kissan kiipeilypuu Winnie on yksinkertainen koota mukana seuraavien ohjeiden mukaan. Tuotteen koko on 60x35x100cm, joten se ei vie paljon tilaa. Valmistaja ForrestDecor on erikoistunut laadukkaisiin ja kestäviin kissanhuonekaluihin. Tilaa nyt kissan kiipeilypuu Winnie ja tee kissastasi onnellinen!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kissan kiipeilypuu Winnie puu puu: Näin valitset sopivan kiipeilypuun lemmikillesi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *