Koirien ja kissojen harmaa kangasistuin autoon 50x17x55cm

59,00 

Osta

Description

Jos rakastat lemmikkiäsi ja haluat sen matkustavan kanssasi mukavasti ja turvallisesti, tämä autoistuin on sinulle. Se on suunniteltu erityisesti koirille ja kissoille, jotka pitävät maisemien katselusta ikkunasta. Autoistuin on helppo asentaa auton turvavyöhön ja siinä on irrotettava ja pestävä pehmeä kangaspäällinen. Lisäksi autoistuimessa on oma turvavyö lemmikillesi, joka pitää sen paikoillaan ja suojaa sitä törmäyksiltä.

Autoistuin on tehty laadukkaasta ja hengittävästä kankaasta, joka kestää käyttöä ja pesua. Väriltään se on tyylikäs harmaa, joka sopii hyvin useimpiin autojen sisustuksiin. Autoistuimen koko on 50x17x55cm, eli se on sopiva pienille ja keskikokoisille lemmikeille. Autoistuin toimitetaan valmiiksi kasattuna, joten voit aloittaa sen käytön heti.

Tämä autoistuin on ForrestDecor-merkkinen tuote, joka on valmistettu EU:ssa. ForrestDecor on yritys, joka keskittyy lemmikkitarvikkeiden valmistamiseen korkealla laadulla ja ympäristöystävällisesti. Kun tilaat tämän autoistuimen, tuet paikallista tuotantoa ja lemmikkisi hyvinvointia.

Tee lemmikillesi palvelus ja tilaa tämä autoistuin nyt! Se on paras tapa matkustaa yhdessä lemmikkisi kanssa!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koirien ja kissojen harmaa kangasistuin autoon 50x17x55cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *