Koristele kotisi keltaisilla auringonkukilla – Sunflower tekokukka 150cm

113,00 

Osta

Description

Haluatko tuoda kotiisi ripauksen kesäistä tunnelmaa? Silloin sunflower tekokukka on sinulle oikea valinta! Tämä upea keinotekoinen kukka on kuin oikea auringonkukka, mutta se ei vaadi kastelua tai hoitoa. Se on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta muovista, joka näyttää ja tuntuu luonnolliselta. Kukka on 150 cm korkea ja sen terälehdet ovat kirkkaan keltaiset. Se sopii erinomaisesti piristämään mitä tahansa huonetta, olipa kyseessä sitten olohuone, makuuhuone tai eteinen. Voit asettaa sen maljakkoon yksin tai yhdistää sen muihin tekokukkiin luodaksesi kauniin asetelman.

 

Sunflower tekokukka on ForrestDecor-brändin tuote. ForrestDecor on yritys, joka valmistaa sisustustuotteita luontoa kunnioittaen ja ekologisuutta ajatellen. He käyttävät vain parhaita ja turvallisimpia materiaaleja, jotka eivät sisällä mitään myrkyllisiä tai allergisoivia ainesosia. He myös pyrkivät minimoimaan jätteen tuotannon ja kierrättämään mahdollisimman paljon.

 

Älä odota enää, vaan tilaa sunflower tekokukka jo tänään! Tämä tuote on rajoitetun erän tuote, joten se saattaa loppua pian varastosta. Sunflower tekokukka on ihana lahja itsellesi tai ystävällesi, joka rakastaa kukkia. Nyt voit saada sen erikoishintaan, joten älä epäröi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koristele kotisi keltaisilla auringonkukilla – Sunflower tekokukka 150cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *