Korkeussäädettävä sähköpöytä Gustav 120x60cm muistipaikalla – kalustelevy ja metalli

229,00 

Osta
Category:

Description

Kun työskentelet pitkiä aikoja tietokoneella, on tärkeää, että voit vaihtaa asentoa silloin tällöin. Se auttaa ehkäisemään niska- ja selkäkipuja sekä parantaa verenkiertoa. Sähköpöytä Gustav on loistava valinta sinulle, joka haluat työskennellä sekä istuen että seisten.

Sähköpöytä Gustav on korkeussäädettävä, joten voit nostaa ja laskea sitä sähköisesti napin painalluksella. Voit myös tallentaa neljä suosikkikorkeuttasi muistiin, jolloin voit vaihdella niiden välillä yhdellä kosketuksella. Näin löydät aina itsellesi sopivan työasennon.

Sähköpöytä Gustav on paitsi ergonominen, myös kaunis ja laadukas. Pöydän kansi on valmistettu kalustelevystä, joka on kestävä ja helppo pitää puhtaana. Pöydän runko on metallia, joka antaa sille tukevuutta ja vakautta. Pöydän väri on valkoinen, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Pöydän koko on 120x60x71-118cm, eli se mahtuu hyvin niin kotona kuin toimistollakin.

Sähköpöytä Gustav on helppo koota, ja saat sen mukana selkeät asennusohjeet. Pöydällä on myös 12kk runkotakuu, joten voit luottaa sen kestävyyteen. Sähköpöytä Gustav on ForrestDecorin suosittu tuote, joka yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden. ForrestDecor on tunnettu ja arvostettu kalusteiden valmistaja, joka tarjoaa sinulle laadukkaita ja edullisia tuotteita.

Älä enää kärsi epämukavasta työasennosta, vaan tilaa sähköpöytä Gustav nyt ja tee työstäsi mukavampaa ja terveellisempää.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Korkeussäädettävä sähköpöytä Gustav 120x60cm muistipaikalla – kalustelevy ja metalli”

Your email address will not be published. Required fields are marked *