Korkeussäädettävä sähköpöytä Konrad 160x60cm muistipaikalla – kalustelevy ja metalli

269,00 

Osta
Category:

Description

Sähköpöytä Konrad on loistava valinta, kun haluat työskennellä ergonomisesti ja mukauttaa pöydän korkeuden omaan tarpeeseesi. Pöydän korkeutta voi säätää sähköisesti napin painalluksella, ja voit tallentaa haluamasi korkeuden muistipaikkaan. Näin voit vaihtaa helposti istuvan ja seisovan työasennon välillä. Pöydän kansi on laadukasta kalustelevyä, joka on helppo pitää puhtaana. Pöydän jalka on vankkaa metallia, ja sen väri on valkoinen. Pöydän mitat ovat 160×60 cm, ja sen korkeus on säädettävissä 71-118 cm.

Sähköpöytä Konrad on moderni ja tyylikäs työpöytä, joka sopii niin kotitoimistoon kuin ammattikäyttöönkin. Sen minimalistinen muotoilu ja neutraali väri luovat raikkaan ja valoisan tunnelman työtilaasi. Pöytä on myös kestävä ja turvallinen, sillä se on valmistettu ForrestDecor-nimisessä yrityksessä, joka noudattaa korkeita laatu- ja ympäristöstandardeja. Tuotteella on 12 kuukauden takuu.

Älä odota enää, vaan tilaa Sähköpöytä Konrad verkkokaupastamme jo tänään. Pöytä toimitetaan osissa, mutta sen kasaaminen on nopeaa ja helppoa selkeiden ohjeiden ansiosta. Sähköpöytä Konrad on investointi omaan terveyteesi ja työtehoosi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Korkeussäädettävä sähköpöytä Konrad 160x60cm muistipaikalla – kalustelevy ja metalli”

Your email address will not be published. Required fields are marked *