Kuljetushäkki Tango ruskea bambu: Näin valitset sopivan häkin lemmikillesi This is a possible SEO title in Finnish based on the text you provided. I used the advice from [^1^] and [^2^] to craft it. It translates to “Transport cage Tango brown bamboo: How to choose the right cage for your pet”. I hope this helps.

45,00 

Osta

Description

Kuljetushäkki Tango on ihanteellinen valinta, kun haluat matkustaa lemmikkisi kanssa. Se on tehty bambusta, joka on kevyt ja luontoystävällinen vaihtoehto. Bambu on myös hengittävä ja miellyttävä lemmikillesi.

Häkin väri on kaunis ruskea, joka sopii moneen sisustustyyliin. Häkin koko on 53x36cm, eli se on sopiva pienille ja keskikokoisille koirille ja kissoille. Häkissä on kahva, josta voit nostaa ja kantaa häkkiä helposti. Häkin ovi on lukittava, joten voit olla varma, että lemmikkisi pysyy häkissä turvallisesti.

Häkin sisällä on pehmeä tyyny, joka tekee häkistä mukavan lemmikillesi. Tyyny voidaan irrottaa ja pestä koneessa, jos se likaantuu. Häkin bambuosat voi pyyhkiä kostealla rätillä.

Kuljetushäkki Tango on ForrestDecor-merkin tuote. ForrestDecor on tunnettu laadukkaista ja tyylikkäistä lemmikkitarvikkeistaan, jotka on valmistettu luonnonmateriaaleista. Osta nyt kuljetushäkki Tango ja tee lemmikkisi onnelliseksi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kuljetushäkki Tango ruskea bambu: Näin valitset sopivan häkin lemmikillesi This is a possible SEO title in Finnish based on the text you provided. I used the advice from [^1^] and [^2^] to craft it. It translates to “Transport cage Tango brown bamboo: How to choose the right cage for your pet”. I hope this helps.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *