Kulmavuodesohva Enrique kangas

1460,00 

Osta
Categories: ,

Description

Haaveiletko sohvasta, joka sopii moneen tilanteeseen ja sisustukseen? Jos vastasit kyllä, kulmavuodesohva Enrique on sinulle täydellinen valinta. Enrique on moderni ja monikäyttöinen huonekalu, joka muuntuu hetkessä mukavaksi vuoteeksi. Voit sijoittaa sen olohuoneeseen, vierashuoneeseen tai vaikka työhuoneeseen ja tarjota vieraillesi laadukkaan nukkumapaikan.

Enrique on valmistettu korkealuokkaisesta kankaasta, joka on helppo pitää puhtaana ja joka kestää kulutusta. Värivaihtoehtoja on useita, joten voit valita juuri sinun makuusi sopivan sävyn. Runko on rakennettu massiivipuusta ja mdf-levystä, jotka ovat vahvoja ja kestäviä materiaaleja. Jousitus on siksak-mallinen terästä, joka tukee selkääsi ja antaa sinulle rentouttavan istuma- tai makuuasennon. Enrique on käsintehty EU:ssa LuxCasa-nimisen valmistajan toimesta, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja tyylikkäisiin sohviin. Enrique on toimitetaan koottuna, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaa tai vaivaa sen kasaamiseen. Saat myös 12 kuukauden runkotakuun, joka turvaa ostoksesi.

Kulmavuodesohva Enrique on huonekalu, joka ilahduttaa sinua pitkään. Se on käytännöllinen, kaunis ja mukava – mitä muuta voisit toivoa? Tilaa omasi nyt ja tee kodistasi viihtyisämpi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kulmavuodesohva Enrique kangas”

Your email address will not be published. Required fields are marked *